Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τα νέα μας 30/6/2016

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουμε ανοίξει διάπλατα την αποθήκη και την αγκαλιά μας και υποδεχόμαστε οικογένειες προσφύγων και άλλων όμως ελλήνων συμπολιτών μας προσφέροντας τους ότι χρειάζονται και ότι μπορούμε, πάντα με τη δική σας βοήθεια, να τους παρέχουμε.
Οικογένειες με πολλά, λίγα ή καθόλου παιδιά, συνεννοήσεις σε ελληνικά, αραβικά, αγγλικά, όλα μαζί μια γλώσσα, ένα χαμόγελο, ένα ευχαριστώ, ένας στόχος. Να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, κάνοντας το αυτονόητο!

Δίπλα μας σ' αυτή την προσπάθεια όλοι εσείς, όπως η κυρία Αφροδίτη 


Η κα Αφροδίτη μας έδωσε τρόφιμα για τις δράσεις μας μέσα στο χειμώνα. Ανέβηκε 4όροφη οικοδομή φορτωμένη με καρότσι, χωρίς ασανσέρ, σε μία προσπάθεια να βοηθήσει και αυτή όσο μπορεί κάποιους συνανθρώπους της. Σήμερα βρέθηκε μαζί μας και ψώνισε ένα ολόκληρο πορτ μπαγκαζ όσπρια και ζυμαρικά. Ακόμα μια φορά έκανε μια υπέρβαση κούρασης και οικονομικής κρίσης και πραγματικά την ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που προσφέρει. Η κα Αφροδίτη είναι μία από τις πολλές συμπολίτισσες και συμπολίτες μας που όλο αυτό το διάστημα έχουν σταθεί δίπλα μας στην ανθρωπιστική αυτή προσπάθεια. Οι πιο πολλοί άγνωστοι για μας, αφανείς, με μόνο κίνητρο απλά να βοηθήσετε, όπως και μεις, νιώθοντας μια ιερή υποχρέωση απέναντι σε τόσες ψυχές. 
Μέσα από την κα Αφροδίτη λέμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ και ένα τεράστιο Μπράβο ανθρωπιάς σε κάθε μάνα, σε κάθε γιαγιά και παππού. Σε κάθε ένα από εσάς που από το υστέρημα σας και την αγάπη, τιμάτε όλη την Ελλάδα.

Η αποθήκη μας συνεχίζει να λειτουργεί και να τροφοδοτεί ανάγκες οικογενειών και να καλύπτει όσες περισσότερες από αυτές μπορεί!
Σας ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας!

Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε ΕΔΩ ( Άμεσες Ανάγκες)

Ο όποιος Πόλεμος θα τελειώσει
 όταν όλοι μας θα γίνουμε ουσιαστικά ενεργοί απέναντι στο κακό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ



 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου